14 de set. 2011

L’alcalde Ros canvia Elena per Iceta


REDACCIÓ
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha anunciat que prescindirà de la figura de l'exalcalde de Vilanova, Joan Ignasi Elena, per presentar-se a les primàries del PSC que han d'elegir el primer secretari. A l'estiu Ros havia anunciat que podria liderar el partit conjuntament amb Elena però al final no serà així. L'alcalde de Lleida ha decidit triar a Miquel Iceta perquè té més pes que Elena, tant a dins com a fora del partit. La notícia no ha deixat indiferent a Elena i ha anunciat que en poques setmanes aconseguirà pesar més que mai.

6 de set. 2011

Vilanova en venda

REDACCIÓ
La capital del Garraf està en venda després que l'Ajuntament hagi comptabilitzat el seu deute en més de 112 milions d'euros. L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú ha decidit posar a la venda la ciutat per pagar tots els diners que deu l'ens local. Només així es podrà aixugar el dèficit i salvar el municipi de la bancarrota.

El barri de la Geltrú s'ha interessat en comprar Vilanova a través de l'associació de veïns presidida per l'Eulàlia. Així, segons l'Eulàlia l'objectiu és que la Geltrú torni a governar Vilanova convertint la ciutat actual en Vilanova de la Geltrú. Aquest diari ha pogut saber que ña presidenta dels veïns es convertirà en la nova alcaldessa de la capital del Garraf amb el seu equip format per la plantilla del Diari de Vilanova que ocuparia les regidories i els principals departaments de l'Ajuntament.


Pel que fa a les reaccions dels partits de l'oposició, hi ha respostes per a tots els gustos. El cap de llista del PSC, Joan Ignasi Elena, s'ha amagat en saber el forat econòmic de l'Ajuntament. El portaveu dels socialistes ha proposat que s'instal·lin més càmeres als carrers i en cada una de les llars dels vilanovins per aconseguir recaptar més multes i obtenir ingressos extres per tapar el forat.
Iniciativa per Catalunya ha optat per implicar la seva cap de llista, la Iolanda, i l'ha ofert per ajudar a netejar el deute posant-la sota el pas de la via del tren, a la rambla de la Pau.
Finalment, Esquerra Republicana de Catalunya s'ha netejat les mans de la pobre situació econòmica manifestant que ells no són responsables de res ja que el seu representant en l'anterior govern, Tomàs Alvaro, no va arribar a gastar ni un cèntim en promoció econòmica per la ciutat en tots els anys que va estar com a regidor.